Aplikujesz na ogłoszenie:
Kierownik Robót Kafarowych/Palowych - Szczecin

Miejsce pracy:
Szczecin

Formularz aplikacyjny

Załącz plik (format *.doc lub *.pdf i rozmiarze do 2 MB):

CV

Załącz plik:

Załączony plik CV: Brak

Załącz dodatkowy plik

Załącz plik:

Załączony plik: Brak

Załącz dodatkowy plik

Załącz plik:

Załączony plik: Brak

Dane kontaktowe

Pytania selekcyjne

Obowiązek informacyjny

1. Administratorem danych osobowych jest ENERGOPOL - SZCZECIN S.A. ul. Św. Floriana 9/13, 70-646 Szczecin.
2. Dane osobowe przetwarzane będą dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, w celach prowadzenia polityki kadrowo – płacowej przedsiębiorstwa oraz w przypadku wyrażenia zgody, na potrzeby przyszłych rekrutacji.
3. Dane osobowe będą przetwarzane na podstawie art. 23 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz art. 221. Ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy.
4. Odbiorcą Danych osobowych będą osoby i podmioty odpowiedzialne za przeprowadzenie procesu rekrutacji, obsługę kadrową i płacową, BHP, obsługę finansową i księgową, obsługę prawną, obsługę informatyczną, Zarząd Spółki, kadrę odpowiedzialną za realizację zadać statutowych Spółki.
5. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotowym zewnętrznym celem prowadzenia procesu rekrutacji, obsługi zatrudnienia oraz w celach prowadzenia polityki kadrowo – płacowej przed(...)Czytaj więcej >>
Drogi Użytkowniku

Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w serwisie treści do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez Online Technologies HR Sp. z o.o. (administratora) danych osobowych w celach marketingowych oraz analitycznych i statystycznych. Przez dalsze korzystanie, bez zmian ustawień w zakresie prywatności, z naszego Serwisu wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w swojej przeglądarce oraz uzyskać dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci prawach w naszej Polityce Prywatności